Ring til os i dag

51 70 30 23

Om JK Metal

JK Metal er en moderne underleverandørvirksomhed med tyndpladebearbejdning som speciale. Du kan få udført alle processer inden for tyndpladebearbejdning hos os: Helt fra første idé og udvikling af prototype til produktion og endelig løsning – inklusiv overfladebearbejdning og montage.

Gennem syv år har vi leveret emner til vore kunder, som bl.a. tæller Forsvaret samt elektronik- og fødevarebranchen. Vore kunders krav og forventning om kvalitet og levering har betydet, at JK Metal allerede fra starten har ydet en professionel service.

Det er en stor gevinst for både vore kunder og os selv, at vi hele tiden har fokus på at levere det bedste produkt i den bedste kvalitet.

Rygraden i JK Metal er de fagligt dygtige og erfarne medarbejdere, som de to ejere, Kim Nissen og Jesper Lørup, har håndplukket til virksomheden. For at vi kan levere det bedste produkt, har vi en stor og moderne maskinkapacitet, hvilket bevirker, at vi er i stand til at udføre både små og store opgaver med kort leveringsfrist.