Ring til os i dag

51 70 30 23

Referencer

 

“Vore emner udsættes for ekstreme belastninger, hvilket stiller store krav til kvalitet og fremstilling. JK Metal er en seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der forstår at vores særlige krav. Vi kan anbefale JK Metal til andre.”

Patrick Bjarne Sebbelov
Overværkmester


"JK Metal har funktions- og kostoptimeret flere af vores produkter, som allerede var i produktion, hvilket har resulteret i bedre og billigere produkter. Vi har stor gavn af denne service, og kan anbefale den til andre, der har behov for optimering af deres produkter."

Morten Blegvad Andersen
Support engineer


"Nedlukningen af vores danske produktion betyder, at vi stiller krav om totalløsninger fra vores levrandører. Dette lever JK Metal til fulde op til ved at håndtere processen fra produktion til overfladebehandling og endelig slutmontage."

Dennis Vinding Møller
Purchase


"Med løbende serieproduktion er det vigtigt, at vore underleverandører har et fleksibelt setup og konkurrencedygtige priser, hvilket er med til at opretholde en effektiv og rentabel produktion i Danmark. JK Metal lever til fulde op til vores krav til en fleksibel og konkurrencedygtig underleverandør."

Kim Ejlersen
Indkøber


"Vi har brugt JK Metal i forbindelse med udviklingen af nye komponenter. Det er vigtigt for os, at udviklingen/konstruktionen foregår der, hvor emnerne skal produceres, da vi mener, dette giver de bedste løsninger."

Ole Farshøj
Direktør/ejer