Ring til os i dag

51 70 30 23

Tyndpladebearbejdning

Hos JK Metal udfører vi alle afskygninger af tyndpladebearbejdning inden for stansning, panelbukning, bukning, laserskæring og svejsning. Hvilken type tyndpladebearbejdning, vi skal anvende til fremstillingen af dit specifikke emne, afhænger af dit krav til slutproduktet.

Kom til os med din opgave, uanset om du søger en standardløsning eller kræver en speciel tyndpladebearbejdning. Et højt serviceniveau er vores omdrejningspunkt, og vi sikrer et godt resultat – hver gang!

Vores professionelle medarbejdere og maskinpark kan håndtere alle seriestørrelser, hvilket muliggør enhver tyndpladebearbejdning. Materialevalg er heller ingen begrænsning, for vi kan udføre tyndpladebearbejdning af alle gængse typer metaller som eksempelvis rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Blandt vores mange forskelligartede opgaver har vi tyndpladebearbejdning af alt fra simple vinkler og beslag til færdigsamlede produkter og kabinetter. 

Brug for tyndpladebearbejdning?

Vi yder tyndpladebearbejdning med efterfølgende overfladebehandling og afsluttende montage. Hos JK Metal står vi også til rådighed med en samlet løsning, der lever op til dine forventninger. Vores mål er altid at skabe den bedst mulige løsning inden for tyndpladebearbejdning til dit projekt. Så leder du efter en seriøs underleverandør med en dygtig og fleksibel skare af håndplukkede medarbejdere, er JK Metal svaret.  

Med vores faglige kompetence inden for tyndpladebearbejdning kan vi sammensætte den optimale løsning for dig. Kontakt os i dag for en indledende snak om din opgave og lad os give dig et overslag på en konkurrencedygtig pris. 

Vi sætter en ære i at efterleve den fastsatte leveringstid, for vi ved, at en rigtig løsning og en billig pris ikke er meget værd, hvis deadline overskrides.  

Med den personlige relation i centrum er du altid sikker på at få en god behandling, uanset om du står med et stort eller et lille projekt, og om opgaven inden for tyndpladebearbejdning er en ganske simpel serieproduktion eller en mere kompliceret specialfremstilling.

Erfaring med tyndpladebearbejdning

Vores engagerede hold kan med mange års erfaring i ryggen vejlede dig, både hvad angår funktionalitet og rationel udførelse af tyndpladebearbejdning. Hos JK Metal er vi specialister i tyndpladebearbejdning og har set mange løsninger gennem årene. Vi er din dedikerede sparringspartner og kender de tekniske muligheder og faldgruber ved forskellige typer tyndpladebearbejdning. JK Metal kan rådgive dig til den bedst mulige løsning, så tag os med på råd så tidligt som muligt og gerne allerede i designfasen af dit projekt. Med det sikre design, der opfylder krav til både kreativitet og konstruktion, udfører vi det aftalte antal tyndpladebearbejdninger i vores stræben efter at finde den perfekte løsning.

Maskiner til tyndpladebearbejdning

Vores maskinpark står klar til at udføre tyndpladebearbejdning, hvor det er muligt at opfylde selv de mest avancerede ønsker. De højteknologiske maskiner tæller blandt andet en Trumpf 6kW CO2 laser, Trumpf Trumatic fuldautomatisk stansemaskine, Salvagnini panelbukker, Trumpf TrumaBend kantpresser samt en række svejseapparater og andet udstyr.

Med vores egen maskinpark har vi mulighed for at styre al tyndpladebearbejdning og være fleksible i forhold til udformningen af dine emner. Et centralt placeret værksted med alle de nødvendige maskiner afkorter også leveringstiderne på tyndpladebearbejdning betragteligt. Det gør os desuden i stand til at imødekomme behov for hasteleverance på tyndpladebearbejdning, skulle det blive relevant for dig.

Kontakt os endelig, hvis du får brug for råd og vejledning i processen med tyndpladebearbejdning. Vi bistår med rådgivning og attraktive priser. Lad JK Metal være din sparringspartner. Værkstedet er beliggende i Svendborg, og vi er altid til at træffe både der og på mailadressen: info@jkmetal.dk. 

Giv os et kald på tlf.: 51 70 30 23.