Ring til os i dag

51 70 30 23

Lasergravering

Hos JK Metal står vi klar til at udføre et professionelt stykke arbejde! Vi har stor erfaring med lasergravering, så kontakt os tidligt i beslutningsprocessen, så vi kan rådgive dig om de mange muligheder med lasergravering. Tager du os med på råd, kan vi sammensætte den helt rigtige løsning, der dækker dine ønsker og behov – og til den helt rigtige pris. Vi står til rådighed for lasergravering både af enkelte, unikke enheder og af større serier med samme elementer.

Slidstærk lasergravering hos JK Metal

Lasergravering kan udføres med stor præcision og er blandt andet velegnet til detaljerede firmalogoer og unikke tekster eller koder. Bestil typeskilte i metal for bedre holdbarhed. En af fordelene ved lasergravering er nemlig, at enheden kan holde til at blive brugt. Den slidstærke lasergravering vil år efter år stå tydeligt frem. Derfor kan du også uden tvivl bruge lasergravering til at indprente serienummer, kvalitetsmærkninger eller andet på industrielt udstyr.

Den professionelle lasergravering kan både udføres i ubehandlet metal og i overfladebehandlet metal. Hos os er du garanteret et tilfredsstillende forløb, et godt stykke arbejde og en flot finish. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med den ønskede lasergravering. Kvalitetsniveauet er højt, og du vil opleve en god service hele vejen. Ønsker du at vide mere om priser, eller er du i tvivl om processen for lasergravering? Så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Stabil aftalepartner til lasergravering

JK Metal har gennem årene leveret både små og store produkter med meget forskellig anvendelse. Kravene fra vores forskellige typer kunder spænder vidt, hvorfor vi uanset opgavens størrelse kan hjælpe dig. Krav og forventninger er en helt naturlig del af vores hverdag; det ligger på rygraden at afdække dine behov for lasergravering i tæt samarbejde med dig. Den personlige kontakt er vigtig for at opnå en lasergravering, som du er tilfreds med. Hos JK Metal får du kompetent rådgivning og et højt serviceniveau. Desuden udføres alt arbejde af os selv på vores egen maskinpark, så vi altid kan stå fuldstændigt inde for kvaliteten.

Du finder os på vores moderne fabrik i Svendborg, centralt i landet, hvor du er velkommen til at komme og besøge os. Du finder vores adresse her. Alternativt kan du sende en mail til info@jkmetal.dk eller give os et kald på tlf. 51 70 30 23. Vi sidder klar til at besvare dit opkald.