Ring til os i dag

51 70 30 23

Laserskæring og udstansning i høj kvalitet

Med en af vores fagligt kompetente medarbejdere ved roret kan vi udføre berøringsfri laserskæring i højeste kvalitet. Den rene skæreflade gør, at de fleste emner efter laserskæring er klar til brug fra det øjeblik, de kommer ud af maskinen, og ikke kræver yderligere efterbehandling. 

Laserskæring kan håndtere selv meget komplekse opgaver grundet den fantastiske præcision og det smalle snit. Præcisionen ved laserskæring sikrer oftest, at materialeomkostningerne nedsættes grundet optimal udnyttelse af metalpladen. 

Vores erfarne hold står klar til at forvandle dine tegninger til fysiske enheder i lige det metal, du har behov for. Tag os med på råd så tidligt i processen som muligt. Med vores viden om laserskæring i rygsækken kan vi rådgive dig til den bedst mulige løsning. De indledende tegninger kan være med til at give et billede af, hvordan det er muligt at reducere produktionsudgifter til laserskæring og andre processer. Vi vil gerne være din inspirerende sparringspartner i alle trin i udviklingen fra tanke til udformning med laserskæring. Med vores indbyrdes forskellige kreative og rationelle kompetencer inden for laserskæring kan vi komme hele vejen rundt om dit emne og slutteligt sikre dig et godt resultat. Jo flere øjne, der ser på produktet, desto større er chancen for et godt resultat.

Kontakt os, så vi kan finde frem til den mest optimale form for laserskæring til din konkrete opgave. Samtidig kan vi give dig et uforpligtende tilbud på laserskæring med en attraktiv pris.

Professionel udstansning

Hos JK Metal er vi specialister i udstansning. Skal du bruge en serie af ensartede emner til en konkurrencedygtig pris, er udstansning løsningen for dig. Med udstansning af metaller som rustfrit stål, jern, kobber, aluminium og messing kan vi lynhurtigt fremstille en masse emner. Hvert enkelt emne vil dog efter udstansning kræve bearbejdning for at opnå den ønskede finish. Et produkt, der efterfølgende skal bukkes eller presses, kan også starte med en udstansning af råmaterialet.

Vi kender samtlige tekniske muligheder og faldgruber ved udstansning, så lad os være din dedikerede sparringspartner fra første idé til det færdige produkt. Vi stræber efter at finde den bedst mulige løsning til dig, så du hurtigt kan komme videre med det, du brænder for!

Laserskæring med fiberlaser

Vi kan tilbyde laserskæring til konkurrencedygtige priser. Vælg mellem den kraftfulde fiberlaser og vores CO2-laser. Laserskæring kan med vores fiberlaser foregå i alle typer traditionelle metaller samt kobber og messing. Vores Salvagnini 3KW fiberlaser foretager hurtigt og præcist den laserskæring, du har bestilt.

Med en maskinpark centralt placeret i landet er du aldrig ret langt fra professionel laserskæring. Det betyder også, at vi med vores egne maskiner kan styre processen med laserskæring efter vores personlige høje standarder. Ydermere åbner det mulighed for, at vi kan honorere krav om hurtig levering, hvis det skulle blive nødvendigt for dig. Søger du en seriøs partner i laserskæring eller en stabil underleverandør, kan JK Metal være svaret på dine bønner. Du er velkommen til at komme forbi vores værksted i Svendborg og hilse på vores håndplukkede skare af dygtige medarbejdere.

Kvalitet – også i leveringstider

Vi er stolte af vores arbejde og kan uden at blinke se både os selv, hinanden og vores kunder i øjnene. Den personlige kontakt og kontrakt giver dig sikkerhed for, at du er i centrum, og at vi naturligvis arbejder fokuseret på med laserskæring eller udstansning at fremstille og levere præcis det emne, du har bestilt. I vores løbende arbejde for blandt andet elektronikbranchen og Forsvaret er vi vant til skærpede kvalitetskrav; det ligger på rygraden og i vores faglige stolthed at levere den højst mulige kvalitet i laserskæring og udstansning. Suppleret med gennemprøvede procedurer er du sikker på, at vi hver gang kan opfylde dine specifikke krav til laserskæring og udstansning både med hensyn til form og kvalitet. Den høje kvalitet ligger naturligvis også i overholdelse af det aftalte leveringstidspunkt. Den optimale løsning på laserskæring er ikke længere optimal, hvis den ikke står klar til aftalt tid. Vi sætter en ære i, at du kan stole på, at en aftale er en aftale, og at den skal holdes! Brug for kompetent sparring om laserskæring og udstansning? Hos JK Metal får du professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Find os i Svendborg og via mailadressen: info@jkmetal.dk. 

Giv os et kald på tlf.: 51 70 30 23.