Ring til os i dag

51 70 30 23

Montage og produktudvikling

JK Metal varetager dedikeret din opgave fra start til slut. Vores engagerede medarbejdere tager sig af dit emne fra idé over produktudvikling til fremstilling og montage. Uanset hvilke trin i processen, du har brug for hjælp til, kan du altid overlade den afsluttende montage til os.

Outsourcing er ikke længere noget nyt, og udlicitering er efterhånden meget udbredt. Da JK Metal er en anerkendt underleverandør, kan vi selvfølgelig også håndtere dine montageopgaver. Beskriv opgaven og lad os sikre dig en optimal løsning med eller uden indledende og afsluttende montage. Du kan trygt overlade din montageopgave til os. Vi påtager os såvel individuelle specialopgaver på montage som kontrakter på løbende montage. Med vores centrale placering i Svendborg kan vi stå for montage i store dele af landet. Så har du brug for en fleksibel samarbejdspartner, er JK Metal svaret.

Hos os er den personlige relation i centrum, så vi altid kan garantere dig en god betjening, uanset om dit projekt er stort eller småt, simpelt eller avanceret. Du kan ringe til os allerede nu, så vi kan tale om dine ønsker til opgaven, og vi kan give dig en anslået pris på montage. 

Montage i høj kvalitet

Kvalitet er en integreret del af vores hverdag her hos JK Metal, hvad end vi taler produktudvikling, fremstilling eller montage. Siden vi etablerede os, har det ligget i vores dna at garantere en høj kvalitet. Kravene fra vores faste kunder i Forsvaret og elektronikbranchen er skrappe, så du kan også trygt aflevere din opgave på montage hos os.

Med faste procedurer sikrer vi, at dine krav til en specifik kvalitet og høj service overholdes. Vi er med hele vejen fra de indledende idéer til det endelige produkt. Den optimale løsning og en konkurrencedygtig pris skaber kun værdi, når det aftalte leveringstidspunkt overholdes. Derfor sætter vi alle instanser ind for at sikre, at alt lige fra produktudvikling til montage leveres til aftalt tid.

Produktudvikling

Med års erfaring har vi hos JK Metal indsamlet og tillært os specialviden inden for produktudvikling, fremstilling og montage. Vi tilbyder at tage aktivt del i udviklingen af dit produkt; både med hensyn til skitser og montage og den rationelle fremstilling.

Tag vores konstruktører med på råd så tidligt i projektet som muligt for at udnytte de faglige kompetencer inden for pladebearbejdning, overfladebehandling og montage. Vi involverer os som sparringspartner i produktudviklingen og rådgiver om de mest gængse problematikker ift. tekniske muligheder og konstruktionsmæssige faldgruber. I designfasen sparer vores konstruktører dig for en del ved tidligt at kostoptimere designet med fokus på at reducere produktionsomkostningerne.

Med et solidt forarbejde, hvor emnets sti fra idé til montage gennemgås, sikres den mest optimale proces og det bedste slutresultat. Produktudviklingen er både et kreativt og konstruktivt forløb, og med stor erfaring i fremstilling får du en væsentlig indsigt i de mange muligheder. Vi besidder en allround erfaring og optimerer ethvert step fra tegning forbi fremstilling til montage og anvendelse. Hos JK Metal er vi således din oplagte sparringspartner, når du ønsker at få bearbejdet og optimeret et givent emne. Effektivitet er helt essentielt. Derfor er vores omdrejningspunkt at levere dit samlede produkt inklusiv montage så perfekt som muligt ud fra en række fastsatte parametre.

Hos JK Metal omsætter vi dine idéer til virkelighed. Tidligt i fasen er det muligt at visualisere dine ønsker med en 3D-model udarbejdet af vores konstruktører: 

Når produktudviklingens mange tilpasninger er veloverstået, skaber konstruktørerne en produktionstegning, som er med til at danne grundlaget for fremstillingen af prototype og det endelige produkt. 

Når emnet står klar, kan vi naturligvis også afslutte projektet ved at varetage den endelige montage.

Vi stræber efter optimal produktudvikling, så dine krav til en konstruktiv og kreativ proces bliver indfriet. Kontakt os, hvis du ønsker professionel sparring omkring produktudvikling og montage. Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og løsninger i topklasse. Du går ikke forgæves, når du går til JK Metal. Find os i Svendborg og på mailadressen: info@jkmetal.dk. 

Giv os et kald på tlf.: 51 70 30 23.