Ring til os i dag

51 70 30 23

Overfladebehandling

Hos JK Metal har vi de praktiske kompetencer til at behandle avancerede produkter, og uden undtagelse får du hos JK Metal en afsluttende overfladebehandling, der lever op til dine kvalitetskrav. Ved overfladebehandling er emnet så langt i processen, at metallet går fra at være et råstof til at blive et brugbart produkt; et produkt, der er klar til at komme på markedet.

Vi har haft mange projekter gennem tiden, så du kan roligt betro os din opgave. Overfladebehandlingen er det sidste trin, inden produktet skal tages i brug, og de forudgående procesvalg har betydning for, hvilken overfladebehandling der egner sig bedst til dit produkt. Vi vil gerne deltage som en konstruktiv sparringspartner og være med til at gennemgå alle trin inklusiv overfladebehandling, før produktionen sættes i gang. Med inspiration fra flere sider og med flere par øjne til at se dit emne i et 360 graders-perspektiv kommer du sikkert i mål med dit projekt fra idé over pladebearbejdning til overfladebehandling og montage. I visse tilfælde kan vi med vores hands-on erfaring foreslå små eller store justeringer, som gør resultatet efter overfladebehandling endnu bedre. I andre tilfælde kan der være besparelser at hente på produktion og overfladebehandling, hvis du tager professionelle med på råd.

Vi ser frem til at høre fra dig og fortælle dig om vores mange muligheder inden for overfladebehandling. Hvis du har brug for det, giver vi dig gerne et tilbud med en konkurrencedygtig pris.

Pladebearbejdning

Hos JK Metal har vi det tekniske udstyr og erfaringen til at udføre pladebearbejdning af enhver slags inden for stansning, panelbukning, bukning, laserskæring og svejsning.  Den optimale pladebearbejdning til din opgave kommer helt an på dine krav til form, volumen og den færdige overfladebehandling. Vores mål er at udnytte det fulde potentiale i vores moderne maskinpark, så du får lige det emne, du ønsker dig ved hjælp af pladebearbejdning og efterfølgende overfladebehandling. Vores professionelle viden stiller vi til rådighed for din opgave, så vi med den tekniske og praktiske indsigt i muligheder og faldgruber ved pladebearbejdning kan øge chancen for succes og reducere risikoen for fiasko.

Vi sætter en ære i at være en inspirerende sparringspartner, så inddrag os i projektet så tidligt i processen som muligt. Sådan kan vi finde den mest optimale løsning på pladebearbejdning og overfladebehandling for dig og din virksomhed. Kom trygt til os med såvel små som store projekter, uanset om du søger en serieproduktion i standardudformning eller skal have udtænkt og udført pladebearbejdning på specialmål. 

Fakta om overfladebehandling

Overfladebehandling af metal omfatter en bred vifte af bearbejdningsmuligheder. Enten påfører man metallet et ekstra lag i form af fx lak eller maling, eller også ændrer man overfladens struktur fx kemisk eller ved slibning. Behovet for overfladebehandling afhænger af formålet med det endelige emne. Desuden er det naturligvis afgørende, hvilken produktionsmetode, der er anvendt i de indledende trin i processen, samt hvilket af verdens mange metaller, der er brugt til fremstillingen. Vi har det tekniske udstyr til at give dit emne lige den overfladebehandling, der er brug for, og i en kvalitet, der kan forventes af professionelle. Med vores moderne maskinpark lige ved hånden kan vi lave smukke afslutninger på både simple og komplekse emner. Kun din fantasi sætter grænser for mulighederne inden for overfladebehandling af al slags metal som fx rustfrit stål, aluminium og kobber.

Kvalitet og levering til tiden

Du skal have tillid til JK Metal. Derfor sætter vi en ære i at fremstille emner i høj kvalitet efter de aftalte specifikationer og ikke mindst levere dem til den aftalte tid. Med en løbende personlig kontakt i processen med at fastlægge opgaven fra pladebearbejdning til overfladebehandling får vi en tættere gensidig forståelse for dit projekt og de tekniske muligheder. Som supplement til den personlige relation holder vores faste procedurer os fast på en løbebane, der sikrer det bedst mulige resultat for alle parter leveret til rette tid. Overholdelse af deadline bliver en selvfølge, så du kan regne med os. Med integritet og faglig stolthed er kvaliteten i overfladebehandling en mærkesag for os. Vi er vant til at imødekomme skærpede kvalitetskrav fra kunder i elektronikbranchen og Forsvaret, så kom trygt til os med dit projekt eller din opgave med overfladebehandling.  At overholde aftaler ligger i vores dna, så kvalitet og tidsfrister går vi ikke på kompromis med. 

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at få besvaret spørgsmål angående overfladebehandling eller pladebearbejdning. Vi står til rådighed sparring og et højt serviceniveau. Vælg JK Metal som din samarbejdspartner! Du finder vores værksted i Svendborg og kan sende os en mail på info@jkmetal.dk. 

Giv os et kald på tlf.: 51 70 30 23.