Ring til os i dag

51 70 30 23

Panelbuk og Kassettebuk

Hos JK Metal er du sikret et godt resultat og et hold af dedikerede medarbejdere, der besidder stor erfaring inden for panel- og kassettebuk. Vi udnytter vores kendskab til panelbuk og kassettebuk til din fordel, så du undgår faldgruberne og får mest ud af mulighederne: Udvikling. Kontakt os tidligt i forløbet, så vi kan rådgive dig til en prisrigtig løsning på panelbuk og kassettebuk, uanset om du står over for en større serieproduktion af fx kassetter eller et specialdesignet produkt bestående af flere elementer. 

Med faglig betjening af vores professionelle maskinpark kan næsten alt lade sig gøre inden for panelbuk og kassettebuk, og vi arbejder ubesværet i al slags metal som rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Eventuel yderligere tyndpladebearbejdning eller overfladebehandling samt montage kan vi også hjælpe med.

Fast aftale på panelbuk og kassettebuk

  JK Metal er en anerkendt underleverandør grundet vores høje standarder – også på panelbuk og kassettebuk. Fra første kontakt vil du opleve en professionel tilgang til processen blandt vores dygtige og kvalitetsbevidste folk. Vi værdsætter den personlige relation og overholder de indgåede aftaler på panelbuk og kassettebuk, såvel hvad angår opgaven, kvaliteten som leveringstidspunktet.

Ønsker du rådgivning om panelbuk, kassettebuk eller andre opgaver inden for tyndpladebearbejdning, overfladebehandling eller montage, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne vores erfaring med panelbuk og kassettebuk til din rådighed, så søger du en serviceminded sparringspartner, har du fundet det rette team. Du finder os i vores moderne virksomhed i Svendborg, centralt i landet. Alternativt kan du sende en e-mail til: info@jkmetal.dk eller give os et kald på tlf.: 51 70 30 23.