Ring til os i dag

51 70 30 23

Svejsning og bukning

Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med svejsning til enkle eller komplekse projekter. Vi håndterer professionelt store og små enheder, så du får stærke og ensartede sammenføjninger. Vores fagligt kompetente medarbejdere udfører i samspil med de teknologisk moderne maskiner en flot svejsning af dine produkter.

Vi har set svejsning i alverdens afskygninger gennem årene, så kom trygt til os, hvis du har spørgsmål til din opgave på svejsning. Vi sætter en ære i at være din dedikerede sparringspartner og deltager gerne i de første spæde skridt mod et færdigt produkt. Lad os tilføre udviklingen af produktet inspiration helt fra starten, så vi kan finde den mest optimale og kreative konstruktion til netop din opgave. Med vores kompetencer inden for svejsning på både det tekniske og praktiske plan kan vi vejlede dig til den bedst mulige løsning, så du kan spare penge. Nogle gange er det den mindste lille ændring i den skitserede tegning, der kan give en kostoptimering, du ikke havde turdet håbe på. Andre gange foreslår vi andre fremstillingsmetoder end svejsning ud fra vores viden om de forskellige værktøjers tekniske muligheder og udfordringer. Hos JK Metal har vi evnen til at se hele vejen rundt om idéen, produktet, fremstillingen og svejsningen, så vi med friske øjne kan sikre en effektiv proces fra start til slut.

Du er velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om dit projekt. Vi giver dig også gerne et overslag på en attraktiv pris på svejsning.

Søger du en seriøs partner eller underleverandør til løbende opgaver, hører vi gerne fra dig, og har du lyst til at møde os på vores værksted i Svendborg, giver vi naturligvis en kop kaffe.

Fakta om kantbukning

Kantbukning bruges til at bukke og forme metalplader af fx rustfrit stål, jern, kobber, aluminium og messing. Typisk er en kantbukning en vinkel i et på forhånd bestemt antal grader, men til specialopgaver er det ved hjælp af specialværktøj eller panelbuk muligt at skabe bukning med eksempelvis runde hjørner. Vi stræber efter den mest optimale løsning på din opgave, så kom trygt til os med såvel mindre, enkle opgaver som større, komplicerede projekter. Hos JK Metal kan vi mønstre den tekniske og praktiske indsigt, der øger mulighederne inden for svejsning og kantbukning. Vi stræber efter at udnytte alle tekniske muligheder og samtidig undgå de faretruende faldgruber i udførelsen af kantbukning fra start til slut. Med JK Metal som din dedikerede sparringspartner er du sikret et godt resultat – uanset opgavens størrelse eller kompleksitet.

Fakta om Svejsning

Svejsning er en metode til sammenføjning af to enheder af metal. I modsætning til lodning opvarmes materialet, som enhederne er fremstillet af, så det sammen med svejsetråden kan forene elementerne i en ny stærk konstruktion. Da svejsning er et manuelt håndværk, afhænger resultatet af den udførende håndværker. For at begrænse forskellene i resultaterne for hver svejsning er svejseapparaterne blevet udviklet til teknologiske vidundere. Eksempelvis tilføres der automatisk inaktive gasarter under svejsning for at undgå, at ilt blander sig i processen med sammenføjning af flere forskellige enheder.

Moderne teknologi til svejsning

I vores moderne maskinpark findes alt det værktøj, vi har brug for til at fremstille de bestilte emner. Vi står klar til at opfylde både enkle og avancerede ønsker til svejsning og kantbukning. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan gøre med de forskellige typer metal som rustfrit stål, aluminium og kobber.

Blandt vores apparater til svejsning findes Migatronic MIG/mag, Migatronic TIG, boltsvejs, punktsvejs samt MIG svejsning af aluminium; sidstnævnte er atypisk hos nogle, men ikke hos JK Metal.  

Besøg vores værksted i Svendborg, hvorfra vi servicerer et stort opland af kunder med blandt andet svejsning. Vores centrale placering betyder, at der aldrig er langt til JK Metal. Med moderne svejseapparater og kompetent mandskab står vi klar til at udføre enhver opgave – stor som lille – og vi imødekommer ligeledes ønsker om hastelevering på svejsning.

Kvalitet og levering til tiden

Kvalitet ligger i vores dna! Vores håndplukkede medarbejdere kan deres svejsning og håndværk og går ikke på kompromis med deres faglige stolthed. Når du vælger JK Metal som underleverandør, kan du være sikker på, at vi lever op til dine høje kvalitetskrav til alle processer inklusiv svejsning. Blandt vores faste kunder i elektronikbranchen og Forsvaret er der ingen tvivl om, at vi mestrer at imødekomme skærpede kvalitetsmål på svejsning og kantbukning. Vi holder en personlig kontakt til vores kunder, så du er garanteret dialog og tilpasning til netop dit projekt. Foruden den personlige kontakt understøtter vores faste procedurer et målrettet fokus på kvalitet og deadline. Den aftalte opgave på svejsning er først veludført i det øjeblik, hvor den også er leveret til tiden. Samtidig nytter en overholdt deadline ingenting, hvis opgaven ikke er fuldført som specificeret. Vi sætter en ære i at sikre begge parametre, så du kan regne med os! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til svejsning og kantbukning. Vi er altid til rådighed med professionel rådgivning og løsninger af højeste klasse. Gå ikke forgæves – vælg JK Metal! Vi er lokaliseret i Svendborg, og du kan til hver en tid sende os en mail på info@jkmetal.dk. 

Giv os et kald på tlf.: 51 70 30 23.