Om os

Vi er din moderne leverandør af tyndpladebearbejdning

Vi er passionerede metaleksperter

For os handler det ikke kun om at skære, bukke og svejse. Det handler om at levere solide og gennemtænkteløsninger i høj kvalitet. Hos JK Metal udfører vi alle processer inden for tyndpladebearbejdning, og vi garanterer at vores arbejde lever op til vores kunders høje krav og forventninger.

Fra ide til færdigt produkt 

Vi har kompetencerne og maskinparken til at varetage din opgave helt fra ide og produktion til montage af den endelige løsning. Vi arbejder altid løsningsorienteret og som totalentreprenør på din opgave, har vi de bedste forudsætninger for at tilbyde dig sparring og optimere dit produkt, så du får det bedste og mest bæredygtige resultat.

Dygtige håndværkere og automatisering

Vores fagligt dygtige og erfarne medarbejdere er vores største ressource. Og sammen med vores moderne og automatiserede maskinpark, sikrer de, at vi leverer det bedste produkt med kort leveringsfrist.

Hos os får du den bedste løsning og et konkurrencedygtigt produkt, der lever op til de højeste krav inden for kvalitet og levering. Vi har specialiseret sig i tyndpladeløsninger og pladebearbejdning af stål, rustfrit stål og aluminium. Det er dine specifikke krav til funktion, konstruktion og produktionsmængde, som vi tager udgangspunkt i, når vi finder den bedste løsning til dig.

Har du spørgsmål til plade- eller efterbearbejdning? Vi står altid til rådighed med sparring og et højt serviceniveau.

Kontakt os